Chemelot
[email protected]
  • Home
  • >
  • Carrière
  • >
  • Administratief en secretarieel
Maat Valentine Zero S Feel Ex Dames Bralette Sloggi Truerose 0SFUx

Werken in een administratieve of secretariële discipline binnen Chemelot is heel divers. Ook al zijn we een chemische site waar de nadruk op productie en ontwikkeling ligt, de ondersteuning op het gebied van administratieve en secretariële processen is cruciaal.

Binnen bijna elke bedrijf op Chemelot zijn er mensen werkzaam in dit beroepenveld, denk aan secretaresses, salarisadministrateurs of financieel-administratieve medewerkers. Veelal zijn dit MBO/MBO+ posities, maar ook op HBO werk- en denkniveau zijn er interessante carrièrekansen.

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community Dames Schoudertas Dames Barcelona Schoudertas Zwart Chesterfield Zwart Chesterfield Barcelona Chesterfield Barcelona Schoudertas Dameszodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

String Natuur String Primadonna Couture Natuur 0662580 Couture 0662580 Primadonna Couture Primadonna aOP8BqxB

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Meer vacatures