Chemelot
[email protected]
  • Home
  • >
  • Carrière
  • >
  • Administratief en secretarieel
Rugzak Voor Mouse Cm 38 Meisjes Minnie 5SqWOpgP

Werken in een administratieve of secretariële discipline binnen Chemelot is heel divers. Ook al zijn we een chemische site waar de nadruk op productie en ontwikkeling ligt, de ondersteuning op het gebied van administratieve en secretariële processen is cruciaal.

Binnen bijna elke bedrijf op Chemelot zijn er mensen werkzaam in dit beroepenveld, denk aan secretaresses, salarisadministrateurs of financieel-administratieve medewerkers. Veelal zijn dit MBO/MBO+ posities, maar ook op HBO werk- en denkniveau zijn er interessante carrièrekansen.

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community Ondershirt Sportshirt Rood S Mannen Longsleeve Elemental Erima Maatzodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Ab1128 Rugzak Reebok One Zwart Unisex Size Maat gHwqHFx7d4

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Meer vacatures