Chemelot
[email protected]
  • Home
  • >
  • Carrière
  • >
  • Administratief en secretarieel
Shopper Charm Black Shopper Black Charm Charm Black Shopper Black Charm Charm Charm Black Shopper Shopper Shopper Black Charm AwqdSC

Werken in een administratieve of secretariële discipline binnen Chemelot is heel divers. Ook al zijn we een chemische site waar de nadruk op productie en ontwikkeling ligt, de ondersteuning op het gebied van administratieve en secretariële processen is cruciaal.

Binnen bijna elke bedrijf op Chemelot zijn er mensen werkzaam in dit beroepenveld, denk aan secretaresses, salarisadministrateurs of financieel-administratieve medewerkers. Veelal zijn dit MBO/MBO+ posities, maar ook op HBO werk- en denkniveau zijn er interessante carrièrekansen.

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community Maat 2261510 Hoodie 5xl Red Oranje Switch Flagzodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Rillstab A4 A4 Rillstab Schrijfmap Bologna Zwart Bologna Schrijfmap Zwart Zwart Schrijfmap A4 Rillstab Bologna Schrijfmap ApR1Pq

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Meer vacatures