Chemelot
[email protected]
  • Home
  • >
  • Carrière
  • >
  • Administratief en secretarieel
Oranje Stans Heren Heren Oranje Presentatiepak Zwart Zwart Stans Presentatiepak Zwart Stans Heren Presentatiepak g7n1wqS6

Werken in een administratieve of secretariële discipline binnen Chemelot is heel divers. Ook al zijn we een chemische site waar de nadruk op productie en ontwikkeling ligt, de ondersteuning op het gebied van administratieve en secretariële processen is cruciaal.

Binnen bijna elke bedrijf op Chemelot zijn er mensen werkzaam in dit beroepenveld, denk aan secretaresses, salarisadministrateurs of financieel-administratieve medewerkers. Veelal zijn dit MBO/MBO+ posities, maar ook op HBO werk- en denkniveau zijn er interessante carrièrekansen.

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community Heren Hood Man Performance groen Blauw Mannen Cmp Maat Softshell Sportjas Jas Zip 54zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Home Hotspurs Tottenham Tottenham 1986 1985 Hotspurs wCUnpBqxn

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Meer vacatures