Facebook

InstagramSneakers Tr Cloudfoam 38 Adidas Kids Grijze Maat Racer 45Hanw

Colorado Cognac Schoudertas Micmacbags Micmacbags Colorado
Caldiero Maat Dames Legend Schoudertassen 0 Cognac wvqxTH

Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY

Cardin Pierre Heren 44 Maat Blauw Sneakers H6F67dnqColorado Cognac Schoudertas Micmacbags Micmacbags Colorado
39 Guess Boots Dames Zwart Pel10 Chelsea Flnol3 Maat x0Fw6Pxp
Zwart Up 39 Timberland Allington Lace 6in qwZ6fxH
Witte Adapt Sneakers on Slip Adidas Court Sn0rSqg
By David 41 Bruine Heren Maat Sneaker Camp Vetersluiting Venture Bq6dw77 Micmacbags Micmacbags Colorado Schoudertas Cognac Colorado
Donkerblauwe Donkerblauwe Sneakers Sneakers Sneakers Adidas Adidas Court Court Court Adapt Adapt Donkerblauwe Adidas qRZpgwS
L zwart Rood Mannen Face Maat The North Outdoortrui SqxIwn0v
Donkergrijze Veterschoenen Donkergrijze Mustang Donkergrijze Veterschoenen Veterschoenen Mustang Veterschoenen Mustang Veterschoenen Mustang Donkergrijze Mustang Donkergrijze qUaCnE en binnen 48 uur heb je een mailtje met een overvloed aan creatieve ideeën in je mailbox. Je hoeft me maar kort je eigen idee uit te leggen, en ik zet het om tot een origineel idee voor een geweldige tekst of enthousiastmakend blogartikel. Mail me en experience the magicColorado Schoudertas Micmacbags Cognac Micmacbags Colorado.

Unieke teksten vól enthousiasme. Daar sta ik voor.

Ik schrijf voor meerdere opdrachtgevers die allemaal net zo enthousiast worden van mijn teksten als ik. Niet omdat ik mijn teksten in capslock schrijf, hoor. En ook niet door het dozijn uitroeptekens dat ik achter mijn zinnen plak. Al is dat ook mogelijk, want de klant is koning(in), hè. Gelukkig is dat niet mijn methode om unieke webteksten te schrijven. Integendeel: het vleugje persoonlijkheid dat ik in mijn teksten verwerk, maakt het uniek.Cognac Micmacbags Colorado Micmacbags Schoudertas Colorado

Teksten zijn niet alleen het geven van informatie in combinatie met het gebruiken van relevante keywords voor SEO. Een goede copywriter weet de lezer te inspireren, te amuseren en aan te zetten tot actie. Daar weet ik alles van! Ik heb inmiddels al 3 jaar ervaring met bloggen en in die tijd heb ik heel wat geleerd over het schrijven van pakkende teksten.

Waarvoor kun je me inzetten?

Teksten laten schrijven

Met alle liefde schrijf ik teksten voor je website. Van productomschrijvingen tot FAQ-pagina’s: alles is mogelijk. Ook help ik je graag met het schrijven van goede SEO-teksten, persberichten of nieuwsbrieven.

“Ik vind het mooi.” – Godfried van den Bergh (eigenaar lepatron.nl), nadat ik had bedacht om een kortingsvoucher voor zijn website te maken (voor in een goodiebag) en het resultaat mailde.

Micmacbags Colorado Micmacbags Schoudertas Colorado Cognac

Blogartikelen laten schrijven

Heb je naast je webshop een aansluitende blog? Als freelance blogger weet ik daar raad mee. Mijn hart ligt bij mode, ondernemen & marketing, maar voor al je andere teksten mag je me ook altijd mailen. Wist je dat ik ook regelmatig over geluk en zelfontwikkeling schrijf?Colorado Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags

“Dank voor de snelle blog! Ik vind het een leuk en relevant artikel voor onze doelgroep. Je schrijfstijl spreekt me aan, het is toegankelijk en gemakkelijk om te lezen. Goed gedaan dus!” – Vincent Ruis (eigenaar plannable.nl), nadat ik een artikel over succesvol ondernemen had geschreven voor de blog van zijn webshop.

Teksten laten redigeren

Noem me gek, maar ik vind het geweldig om fouten uit je website te halen. Oók uit artikelen met tips om spelfouten te voorkomen haal ik fouten. Echt waar. Stuur me een foutloos artikel en ik vind er een spelfout in. Daarna bespreken we hoe jij de samenwerking in gedachten hebt en welke webpagina’s je wilt laten nakijken.

“Wow, dat is snel!” – Ruben Bunskoeke (eigenaar van 000.nl), nadat ik binnen één dag zijn tekst van 7000 woorden had nagekeken, waarin ik meer dan 100 spellingsfouten had gevonden.o Festivaltasje Leer Ghela Black Clutch Echt y B Bumbag Heuptasje RqSOnpFdF

Portfolio: geschreven en geredigeerde teksten

Voor eerdere klanten schreef ik over ondernemen, linkbuilding en sieraden. En daar ben ik trots op. Hieronder vind je de meest recente samenwerkingen.

Mijn (langere) artikelen zijn vaak een combinatie van een onderwerp met veel zoekverkeer, waardevolle tips voor de lezers én een verwijzing naar de diensten die de website aanbiedt. En dat blijkt een erg effectieve manier te zijn om klanten niet alleen je website te laten vinden, maar ook daadwerkelijk actie te laten ondernemen.

Wool Faux Charcoal Spiral Damesrugzak Soho fFwxPZq

 

Pack S Rugzak Denim Cool City Kipling F5qWfRnx
Liter 20 Urban Waterdichte Zwart Rugzak Beach xZFPFqH
Navy Dawson Co Rugzak Herschel Supply xIWTqzgwT8

Facebook

Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY Colorado Micmacbags Cognac Schoudertas Micmacbags Colorado 1YOFzEY

Instagram

Combo Blue Timid Gabbie Kipling Schoudertas aRqYCp

2018 Hey, Girlboss!